Επικαιρότητα

Προσβασιμότητα στην άθληση για όλους τους δημότες του Ηρακλείου – Ειδήσεις

Μία ξεχωριστή συνάντηση με μικρούς αλλά και μεγάλους, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Μάλιστα, έδωσε το «παρών» και στον Αγιασμό με αφορμή το ξεκίνημα της χρονιάς και των μαθημάτων.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» συνομίλησε με τη Γενική Γραμματέα Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κρήτης και Ρόδου, κ. Μηναδάκη Μαίρη για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οι αθλητές των 11 σωματείων εξυπηρετούνται (περίπου 1.000 – 1.500) και αθλούνται. Μάλιστα, τα μέλη του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με γονείς αλλά και κολυμβητές και κολυμβήτριες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και τις αντιξοότητες, τη στιγμή που επιθυμούν να κάνουν το άθλημα που αγαπούν.

Με το πέρας της επίσκεψης στο κολυμβητήριο, ο κ. Καραμαλάκης δήλωσε:

«Η προσβασιμότητα στην άθληση για όλους τους δημότες του Ηρακλείου είναι για εμάς ένα από τα πιο σημαντικά έργα που επιθυμούμε να πραγματοποιήσουμε την επόμενη ημέρα, εφόσον οι πολίτες μας εμπιστευτούν με την ψήφο τους. Σήμερα, την πρώτη επίσημη ημέρα της λειτουργίας του κολυμβητηρίου είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε από κοντά με τα παιδιά τα οποία καθημερινά βρίσκονται στην πισίνα για να αθληθούν. Πέραν τούτου, η κ. Μηναδάκη Μαίρη, Γενική Γραμματέας Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Κρήτης και Ρόδου, μας ενημέρωσε διεξοδικά για τα σημαντικά προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο στο έργο τους. Από τη δική μας πλευρά, δεσμευόμαστε να ασκήσουμε πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες βελτίωσης των συνθηκών άθλησης για μικρούς και μεγάλους στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου».

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button