Επικαιρότητα

Έρευνες για τη σύλληψη των δραστών – Στο μικροσκόπιο το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

«Τυφλή» επίθεση σε επιχείρηση: Έρευνες για τη σύλληψη των δραστών – Στο μικροσκόπιο το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας (vid)

Έπεσαν 10 έως 15 σφαίρες με τους δράστες να γαζώνουν την επιχείρηση από την πίσω πλευρά εκτός του περιφραγμένου χώρου ενώ διέφυγαν μέσα από λιόφυτα

  • Άνοιξαν πυρ και κατά εταιρείας προκαλώντας μεγάλες ζημιές
  • Έριχναν βροχή τις σφαίρες από σημείο που δεν ήταν ορατόσ τους περαστικούς
  • Πυροβολούσαν δεξαμενές ελαιολάδου ενώ προκάλεσαν και διαρροή νερού
  • Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την τυφλή επίθεση στην επιχείρηση
  • Στο μικροσκόπιο το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης

Άγνωστοι δράστες άνοιξαν πυρ στην επιχείρηση ΒΙΟΖΩΕΛ στο Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, γαζώνοντας δεξαμενές ελαιολάδου, στέγαστρο, πάνελ κτιρίου και σωληνώσεις νερού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν 10 έως 15 σφαίρες με τους δράστες να γαζώνουν την επιχείρηση από την πίσω πλευρά εκτός του περιφραγμένου χώρου ενώ διέφυγαν μέσα από λιόφυτα.

Από τη νυχτερινή επιδρομή με όπλα, οι δράστες προκάλεσαν ζημιές στο κτίριο και στον εξοπλισμό, με τον επιχειρηματία να καταγγέλλει το περιστατικό στην Αστυνομία.

Η επίθεση στην επιχείρηση ΒΙΟΖΩΕΛ υπολογίζεται ότι έγινε χθες βράδυ και ενώ ήταν κλειστή η επιχείρηση. Αρχικά, οι εργαζόμενοι αντίκρισαν τη διαρροή νερού και ειδοποίησαν υδραυλικό ενώ λίγη ώρα αργότερα αποδείχτηκε ότι οφειλόταν στις σφαίρες αγνώστων κατά της επιχείρησης.

Εργαζόμενοι και κάτοικοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον επιχειρηματία ο οποίος επένδυσε στην περιοχή, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα.

Αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για την τυφλή επίθεση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ στο μικροσκόπιο θα μπει και το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button