Επικαιρότητα

Αποσωληνώθηκε ο 23χρονος Βολιώτης φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε από τον τράπερ Ricta

Θετική εξέλιξη παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του 23χρονου φοιτητή από τον Βόλο, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από γνωστό τράπερ στη Θεσσαλονίκη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ προχώρησαν στην αποσωλήνωσή του, ωστόσο παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το thestival.gr.

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος τράπερ που πριν από δύο εβδομάδες κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον φοιτητή κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος φοιτητής από τον Βόλο μόλις είδε τον τράπερ, έδειξε στους φίλους του τον καλλιτέχνη και τους είπε ότι πρόκειται για διάσημο πρόσωπο. Τότε ο νεαρός δέχτηκε επίθεση από τον τράπερ, με τον καλλιτέχνη να χτυπά το θύμα στο κεφάλι με το κεφάλι του.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ένα δεύτερο άτομο που ήταν μαζί με τον τράπερ, χτύπησε στο σώμα τον 23χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Μετά τον ξυλοδαρμό, ο φοιτητής πήγε στο σπίτι του, ωστόσο στη συνέχεια η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μετέβη στο νοσοκομείο, καθώς ένιωθε έντονες ενοχλήσεις. Τελικά υποβλήθηκε σε εξάωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται έκτοτε σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου του αφαιρέθηκε αιμάτωμα που είχε στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button