Υγεία & Διατροφή

Προσωρινό «φρένο» στις τιμές των καυσίμων – Galaksias Portal News

Σημείο ισορροπίας βρίσκουν οι τιμές των καυσίμων στην Αττική λίγο κάτω από τα 2 ευρώ το λίτρο. Η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης είναι σχεδόν αμετάβλητη έναντι της περασμένης Παρασκευής 4 Αυγούστου.

Η «στάση» των τιμών των υγρών καυσίμων δεν φαίνεται να δείχνει ότι η αγορά θα γυρίσει πτωτικά το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με παράγοντες της πετρελαϊκής αγοράς, είναι παρακινδυνευμένο να προβλεφθεί η πορεία των διεθνών τιμών του αργού και των προϊόντων του για το προσεχές χρονικό διάστημα κι ενώ ήδη το πετρέλαιο τύπου Μπρεντ έκανε ρεκόρ τετραμήνου σκαρφαλώνοντας στα 86 δολάρια το βαρέλι.

Οι αυξήσεις, λοιπόν, αναμένεται να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους, ενώ το φουλάρισμα του ρεζερβουάρ δεν αποτελεί λύση, αφού οι τιμές είναι ήδη ιδιαίτερα αυξημένες.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button