ΕνημέρωσηΤεχνολογία

EASTER AT MARINE PALACE – Zougla – Galaksias Portal News

ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ανέμελο και διασκεδαστικό Πάσχα στον οικογενειακό παράδεισο του Marine Palace. Φτιαγμένο σαν ένα Κρητικό χωριό, ανανεωμένο και συναρπαστικό, υπόσχεται φανταστικές στιγμές στην παραλία, στις πισίνες και το Aqua Park, ιστορικές εξερευνήσεις στη γύρω περιοχή, δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, ξεγνοιασιά και άνεση.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

All-inclusive διατροφή και εορταστικά γεύματα, Ανάσταση & Κυριακή του Πάσχα στο ξενοδοχείο, πλούσιες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, αθλήματα και το συναρπαστικό Aqua Park! Ανακαλύψτε τα Πασχαλινά μας πακέτα και τις επιπλέον εκπτώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

Αυθεντική Κρήτη. Έθιμα, λουλούδια, στεφάνια, κεράσματα, λαμπάδες, μουσικές. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αρκαδίου, και στο χωριό Μαργαρίτες. Κατάνυξη και φιλέματα, Πασχαλινές γεύσεις και το περίφημο Τραπέζι της Λαμπρής, με παραδοσιακούς χορούς.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Υπέροχες απολαύσεις σε όλα τα εστιατόρια με Νηστίσιμα & Πασχαλινά εδέσματα. Κάθε μέρα, ο πλούσιος μπουφές με εορταστικά εδέσματα και διαφορετικές θεματικές βραδιές. Η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα την Ανάσταση. Κυριακή του Πάσχα με ψήσιμο, και αφθονία γεύσεων που αγαπάμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ MARINE PALACE

Η γιορτή της άνοιξης αποκτά άλλη διάσταση στο συναρπαστικό Marine Palace για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά στο επίκεντρο, με αμέτρητες δραστηριότητες και αληθινή διασκέδαση. Ξεφάντωμα στο Aqua Park. Ξεχωριστή Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα με παραδόσεις και απολαύσεις.

KIDS WONDERLAND

Kids Go Free: η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία των παιδιών είναι δωρεάν!

Τα παιδιά απολαμβάνουν συναρπαστικές Πασχαλινές δραστηριότητες, δημιουργικά παιχνίδια, snacksκαι παγωτά, εξερευνήσεις και ατελείωτη διασκέδαση στην φανταστική Grecoland και στο εντυπωσιακό Aqua Park! Αθλήματα, water sports και all-day fun!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γιορτάστε το Πάσχα με ανεμελιά κι ελευθερία σε έναν αληθινό παράδεισο για μικρούς και μεγάλους. Όλες οι Πασχαλινές παραδόσεις και τα εορταστικά γεύματα, μαζί με υπέροχες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, από το νέο Spa μέχρι αθλήματα, σε ένα ανανεωμένο Resort με εύκολη πρόσβαση. Έχουμε φροντίσει τα πάντα για να περάσετε ένα ανέμελο Πάσχα στην Κρήτη.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button