Κόσμος

«Υποστηρίζω τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι» – Galaksias.com

Τι κι αν αγωνίζεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς; Ο Νίκολα Βούτσεβιτς, περί ου ο λόγος, παρακολουθεί την Ευρωλίγκα και μάλιστα μίλησε για το αποψινό ντέρμπι των «αιωνίων», τονίζοντας ότι θα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό καθότι φίλος του  του Ερυθρού Αστέρα.

«Προφανώς θα είμαι με τον Ολυμπιακό, αν με καταλαβαίνετε. Πρέπει να το κάνω αυτό. Αλλά ναι, θα είναι ένα καλό παιχνίδι. Ξέρεις, σε τέτοια παιχνίδια, ανεξάρτητα από το ποιος είναι το φαβορί, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κερδίσει», τόνισε ο 33χρονος άσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως έχει σε εκτίμηση και τον Παναθηναϊκό. «Παίζει πολύ καλά, ειδικά από τότε που πρόσθεσε τον Κέντρικ Ναν. Παίζει πολύ καλά για αυτούς, οπότε πιστεύω ότι έχουν μια ευκαιρία. Έχουν επίσης μια ομάδα με πού βάθος. Θα μπορούσαν να παίξουν πολύ καλά, και ο Αταμάν το έχει κερδίσει στο παρελθόν την Euroleague, οπότε ξέρει τι χρειάζεται».

Όσο για το ποιες ομάδες βλέπει στο Βερολίνο; «Προφανώς, η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει σπουδαία όλη τη χρονιά. Τους βλέπω εκεί. Νομίζω ότι η Φενέρμπαχτσε μπορεί να μπει εκεί. Έπαιξαν καλά. Η Μπαρτσελόνα έχει καλή ομάδα. Έχουν πάει πάνω κάτω, αλλά νομίζω ότι έχουν μια ευκαιρία. Και το νούμερο τέσσερα, ίσως η Μονακό. Παίζουν αρκετά καλά. Μονακό, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Βίρτους Μπολόνια, παίζουν καλά».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ερυθρό Αστέρα. «Δυστυχώς, δεν ήταν καλή σεζόν για εμάς. Ήταν λίγο σκληρό, αλλά, ξέρετε, είναι αυτό που είναι. Αλλά ναι, ήταν μια καλή σεζόν. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, πολλές ομάδες που μπορούν να ανταγωνιστούν για το Final Four και αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που παρακολουθώ τόσα παιχνίδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button