Επικαιρότητα

Στους δρόμους με τρακτέρ κατεβαίνουν και οι Σαμιώτες αγρότες – Galaksias.com

Αγροτικό συλλαλητήριο θα πραγματοποιήσει -συμμετέχοντας στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των αγροτών- ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Πυθαγόρα Σάμου.

Αγρότες, κτηνοτρόφοι, αμπελοκαλλιεργητές, μελισσοκόμοι, αλιείς, παραγωγοί λαϊκής αγοράς δίνουν ραντεβού στις 5 το απόγευμα, στο Δ/Δ της Χώρας, όπου θα συγκεντρωθούν με τα αγροτικά οχήματα και με τρακτέρ, προκειμένου να κατευθυνθούν στην πόλη της Σάμου, στο σημείο της συγκέντρωσης. «Επειδή, οι διεκδικήσεις μας αφορούν την επιβίωσή μας και τα μέτρα «ψίχουλα» της κυβέρνησης μας πετάνε έξω από τα χωράφια μας, όπως προτάσσει η Κοινή Αγροτική Πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, βγαίνουμε στους δρόμους! Επειδή, αν εμείς συνεχίσουμε να παράγουμε φτηνά, ποιοτικά και σε προσιτές τιμές, θα θρέφεται και το νησί μας ποιοτικά, αλλιώς όλοι θα χρυσοπληρώνουμε αμφιβόλου ποιότητας προϊόντα, βγαίνουμε στους δρόμους! Επειδή, σχεδόν δύο χρόνια που έχει ζωή ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος έχει δώσει τη δυνατότητα να βγουν μπροστά τα αιτήματά μας και να πιέσουμε όλους τους αρμόδιους να πάρουν θέση για να συνεχιστεί η παραγωγική δραστηριότητα στο νησί μας και θέλουμε να πιέσουμε ακόμα πιο πολύ, βγαίνουμε στους δρόμους!», αναφέρει η ανακοίνωση- κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου, που απευθύνει και ζητά να υπάρξει μαζική συμμετοχή.

Τέλος, ο Σύλλογος δηλώνει, ότι θα συμμετέχει και στην απεργία της 28ης Φλεβάρη – ένα χρόνο από την πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button