Τρόπος Ζωής

Πρώτη συνέντευξη μετά τις καταγγελίες – Galaksias Portal News

Για πρώτη φορά μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε ο Αλέξης Γεωργούλης αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή και να μιλήσει σε ζωντανή σύνδεση.

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε ζωντανή μετάδοση στον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο, μίλησε για τις ευρωεκλογές και για το ενδεχόμενο αν θα εκτίσει δεύτερη θητεία. Ο παρουσιαστής ξεκίνησε τη συνέντευξη κάνοντας αναφορά στις καταγγελίες λέγοντας πως ο Αλέξης Γεωργούλης δεν μπορεί να κάνει κάποια δήλωση:

«Κάποιος θα πει “Έχεις τον Γεωργούλη και δε τον ρωτά για όλη αυτή την ιστορία;” Και θα πω εγώ, ότι αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα το βροντοφώναζε, αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει δηλώσεις», είπε ο Σωτήρης Πολύζος.

«Υπάρχουν προτάσεις, οι Ευρωκλογές για εμένα είναι κάτι το οποίο για εμένα θα σηματοδοτούσε μια νέα θητεία, δηλαδή θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ, θα ήθελα πολύ να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Πρέπει να το σκεφτώ πολύ καλά σε συνάρτηση με το τι γίνεται στην Ελλάδα και που μπορεί να σταθεί μια τέτοια οπτική γωνία που έχω εγώ», ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

 

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button