Υγεία & Διατροφή

Πρόγραμμα ΤΕΒΑ: Ολοκληρώθηκε η διανομή προϊόντων σε 136 δικαιούχους του Δήμου Κοζάνης

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ)”, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Κοζάνης.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης, με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ως επικεφαλής εταίρου της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για το Νομό μας, καθώς και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης, ως κοινωνικού εταίρου.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του προγράμματος που κατέθεσαν αίτηση που αφορά σε πολυμελείς οικογένειες, λόγω μη επάρκειάς για το σύνολο των ωφελουμένων, ήταν: Αφρόλουτρο 1lit, Καθαριστικό γενικής χρήσης 1lit, Μέλι 450gr, Σαμπουάν , Σκόνη πλυντηρίου (2kg), Μωρομάντηλα,Yγρό πιάτων 500ml, Οδοντόβουρτσα, Οδοντόκρεμα, Υγρό κρεμοσάπουνο 300ml .

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν και προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής αποκλειστικά με όχημα, ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.

Από το σύνολο των 172 ωφελούμενων εξυπηρετήθηκαν οι 136 ,ενώ οι ποσότητες των προϊόντων που περίσσεψαν διατέθηκαν στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.

Πηγή

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger