Υγεία & Διατροφή

Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου: Εξαιρετική χρονιά για το νησί παρά την μικρή μείωση σε σχέση με το 2019

Με μείωση της τάξης του 5% σε σχέση με το 2019 θα κλείσει η φετινή τουριστική σεζόν, όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, Μάνος Βαλής, αναφέροντας ωστόσο ότι ήταν μία εξαιρετική χρονιά για την Σάμο, καθώς μέσω του samos pass τo νησί συζητήθηκε θετικά από όλους τους Έλληνες που προσπάθησαν μέσω της πλατφόρμας να αποκτήσουν την άυλη χρεωστική κάρτα και να επισκεφτούν την Σάμο.

Ο κ. Βαλής αναφέρθηκε επίσης στις προσπάθειες που έχουν γίνει από την πλευρά της Ένωσης ,για την αύξηση των πτήσεων του εσωτερικού το επόμενο καλοκαίρι και με μεγαλύτερα αεροπλάνα. Τόνισε ότι οι προσπάθειες έχουν ξεκινήσει από φέτος για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου ως τις 20 Οκτώβρη τουλάχιστον αλλά και να ανοίξουν νέες αγορές όπως του Ισραήλ.

Τέλος ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και πρόεδρος του Ομίλου Doryssa εστίασε στην ανάγκη εκσυγχρονισμού όλων των υφιστάμενων ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ ενημέρωσε για την προσθήκη του 7ου ξενοδοχείου στο portfolio των Doryssa Hotels & Resorts µε την ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου “Labito” και την αναβάθµιση του σε κατάλυµα 4 αστέρων.

«Με τη συνεχή αναβάθμιση των καταλυµάτων στο Πυθαγόρειο, προσφέρουµε µια σύγχρονη και ανανεωµένη εικόνα στους επισκέπτες του τόπου µας εξασφαλίζοντας ολοένα και μεγαλύτερο µμερίδιο τουρισμού από την αγορά.

Ο όµιλος µας παραµένει σταθερός και προσηλωµένος στον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την ένταξη της Σάµου στον χάρτη των δηµοφιλών τουριστικών προορισµών», τόνισε με έμφαση ο κ. Βαλής.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger