ΕνημέρωσηΠολιτική

Απάντηση Πολάκη σε Τσίπρα – «Λάθος ήταν που δεν ήρθες στο συνέδριο και πήγες στης Καθημερινής»

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα δίνει ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησής του στο Facebook.

Ο Παύλος Πολάκης απαντά σε όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο συνέδριο της Καθημερινής για τα 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, όπου ανέφερε πως ήταν ατυχής η παρέμβαση ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της Novartis και στης τηλεοπτικές άδειες.

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει πως ατυχές ήταν πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά πήγε σε αυτό της Καθημερινής.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες ανέφερε πως «ατυχής» ήταν η πολιτική επιλογή να μην προχωρήσουν τη διαδικασία ακόμα και μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«ΛΑΘΟΣ,σύντροφε Αλεξη Τσιπρα!(φωτο 1-2) -Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής -Ατυχης ηταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η «Δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της». Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» το Γεωργιάδη και τον Αβραμοπουλο,που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβερδου παρά τα ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ στοιχεία,η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή το Λιγνάδη,η Δικαιοσύνη που ακόμα “κλώθει”για το Predator και τα Τεμπη,η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππα γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!! (Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τωρα) -Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νικου Παππα και του Λευτέρη Κρετσου, αλλά η πολιτικη επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που ερριξε το διαγωνισμό να ΜΗΝ ΞΑΝΑΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ με αλλαγή κανονισμού της Βουλης,αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλης και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!! Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας ερριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθετησαμε και ΔΙΩΞΑΜΕ τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία ,κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο!!».

To άρθρο Απάντηση Πολάκη σε Τσίπρα – «Λάθος ήταν που δεν ήρθες στο συνέδριο και πήγες στης Καθημερινής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button