Υγεία & Διατροφή

Πρόταση για να αναλάβει την ομάδα κατέθεσε ο Κώστας Ρούπτσος – Galaksias Portal News

Επίσημη πρόταση προκειμένου να ηγηθεί της νέας διοίκησης στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο μόλις ολοκληρωθεί με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, η επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, κατέθεσε ο επιχειρηματίας Κώστας Ρούπτσος.

Ο κ. Ρούπτσος, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της ισχυρής ψηφιακής εταιρίας InDigital, που είχε φέρει το VAR στην Ελλάδα, έδωσε κανονικά το “παρών” στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου το βράδυ της Τετάρτης (20/3), στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» και παρουσιάστηκε στον κόσμο του νεοσμυρνιώτικου συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων ο νέος επενδυτής του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να καταθέσει την πρόταση του, ανέφερε τις φιλοδοξίες του, μίλησε για το θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ που φθάνουν τα 3 εκατομμύρια, ενώ ήταν ξεκάθαρος πως η ομάδα τη νέα σεζόν θα είναι ανταγωνιστικη στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και στόχος είναι στο τέλος της χρονιάς να μην χρωστάει τίποτα.

Απο την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Θοδωρής Ντάντος, έκανε μια μίνι αναδρομή στα τρία τελευταία χρόνια του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, ενώ ανέφερε πως οι επαφές με τον κ. Ρούπτσο έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Να αναφερθεί πως τα 165 ταμειακώς ενήμερα μέλη του συλλόγου υπερψήφισαν θετικά την εισήγηση της διοίκησης για την πρόταση του κ. Ρούπτσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα λοιπόν θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα ξεκινήσει ο σχετικός έλεγχος στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας, με αντίστοιχες δεσμεύσεις απ’ την πλευρά του νέου επενδυτή για την επόμενη μέρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τελος αξίζει να σημειωθεί πως στην Γενική Συνέλευση έδωσαν το “παρών” περίπου 500 φίλοι του Πανιωνίου.

Πηγή: Panionianea.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button