Επικαιρότητα

Προφυλακίστηκε στον Κορυδαλλό ο κρεοπώλης – Δεν ομολόγησε τη δολοφονία του Μπάμπη (vid) – Galaksias.com

Ο 50χρονος κρεοπώλης προφυλακίστηκε και οδηγείται αυτή την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού – Δεν ομολόγησε στον ανακριτή ότι εκείνος δολοφόνησε τον Μπάμπη Κούτσικο

Προφυλακίστηκε ο κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου. Ο 50χρονος βρισκόταν στον ανακριτή από τις 12 το μεσημέρι με την οικογένεια του 31χρονου και πολύ κόσμο να είναι μαζεμένο έξω από τα δικαστήρια Μεσολογγίου.

Αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δολοφόνος μεταφέρεται υπό δρακόντεια μέτρα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 50χρονος δεν ομολόγησε την πράξη του στον ανακριτή ενώ η προφυλάκισή του ήταν αναμενόμενη δεδομένου των στοιχείων που υπάρχουν και δείχνουν εκείνο ως δολοφόνο του 31χρονου.

Ο Μπάμπης βρέθηκε μέσα στο νερό – Ψάχνουν για καραμπίνα οι Αρχές

Είναι το σημείο, όπου εντοπίστηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Είναι το σημείο, που θα δώσει τη συνέχεια σε μια υπόθεση θρίλερ, που άρχισε το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου με την εξαφάνιση του 31χρονου και έκλεισε το μεσημέρι της 22ας Ιανουαρίου με τον εντοπισμό του στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το Newsbomb.gr η περιοχή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στον βάλτο μέσα στο νερό από τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο. Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν περάσει ξανά από το συγκεκριμένο σημείο όπου βρέθηκε η σορός με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ερωτηματικά.

Παράλληλα οι Αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το σημείο για να βρούνε μια καραμπίνα, αυτή που πιθανότατα κρατούσε ο Μπάμπης.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button