Επικαιρότητα

Από την κόλαση στον παράδεισο, με γκολ στο 93′ ο ΑΕΡΑ! – Galaksias.com

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής ο ΑΕΡΑ πήρε μια μεγάλη νίκη, ενώ βρέθηκε να χάνει 0-1, στο 93′ κατάφερε να κάνει την ανατροπή με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κιοσέογλου και επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Μυκόνου. Με το πολύτιμο αυτό τρίποντο ο ΑΕΡΑ απομακρύνεται και άλλο από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το παιχνίδι:

Στο 37ο λεπτό απίστευτη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Τρομερό σουτ του Γκετσι, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Διαμαντή. Κόντρα στην ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι στο 63′ έκαναν το 0-1 με τον Παπαδόπουλο. Στο 79′ το πλάσε του Λαθούρη εξουδετέρωσε πάνω στην γραμμή με τάκλιν από τον Ιωσηφίδη ενώ κατευθυνόταν προς τα δίχτυα.

Ο Γκετσι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και εκτέλεσε τον Διαμαντή στην κλειστή του γωνία για το 1-1, την μπαλιά του την έβγαλε ο Κουτσιανικούλης. Χρυσή αλλαγή για την ομάδα του Δημήτρη Γκάιδα ο Κιοσέογλου! Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα βάθος της εστίας για το 2-1 στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων. Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας μια βαθιά βαθμολογική ανάσα στον ΑΕΡΑ εν όψη των τελευταίων αγωνιστικών.

Α. Ε. Ρ. Α. : Δημήτρης Γκάιδας: Τσαβαρής, Νόνης, Παναγιωτόπουλος, Κορλός (73′ Κιοσέογλου), Στοΐνοβιτς, Αντωνίου, Κεσίδης, Σταματούλας, Κουτσιανικουλης, Λαθούρης, Γκέτσι

Α. Ε. Μυκόνου : Μπάμπης Παναγούλης: Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Ιωσηφιδης, Τράκας, Παπαδόπουλος (70′ Κέμπε), Μουρίκι (83′ Ντορίάνο), Πινέιρο (72′ Πάγια), Σγούρι, Κατσουλης, Αρκούδας, Ράγια

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button