ΑθλητικάΕνημέρωση

Έβαλε πλώρη για τα play in στη Euroleague παίρνοντας μεγάλο «διπλό» – Galaksias Portal News

H Αναντόλου Εφές έφυγε με ένα σπουδαίο “διπλό” από την έδρα της Φενέρμπαχτσε (80-82) και βάζει… πλώρη για την είσοδο της στα play-in στη Euroleague. Μίλησε η κλάση του Λάρκιν στο φινάλε του παιχνιδιού – Μοιραίος ο Χέις-Ντέιβις. Στην έδρα του Ολυμπιακού παίζει την τελευταία αγωνιστική η Φενέρ.

Κάνοντας τεράστια εμφάνιση μέσα στην “Ulcer Arena” η Αναντολού Εφές νίκησε 82-80 τη Φενέρμπαχτσε και έγινε το φαβορί για να τερματίσει 10η και να μπει στα play-in της Euroleague, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειάς της διοργάνωσης.

Στο 16-17 πλέον οι πρωταθλητές Τουρκίας, ενώ από την άλλη η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τη μόλις δεύτερη εντός έδρας ήττα φέτος, υποχώρησε στο 20-13 και βρίσκεται μια νίκη πίσω από τον Ολυμπιακό (παίζει στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική).

Κορυφαίος για την Εφές ήταν ο Γουίλ Κλάιμπερν με 21 πόντους, ενώ άλλους 15π. πρόσθεσε ο Σέιν Λάρκιν. Από τους γηπεδούχους, ξεχώρισε ο Σκότι Γουίλμπεκιν με 17 πόντους, με τον Γιώργο Παπαγιάννη ήταν πολύ καλός με 13π. και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 13-16, 36-32, 52-51, 80-82

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Αναντολού Εφές 80-82: Έβαλε πλώρη για τα play in στη Euroleague παίρνοντας μεγάλο «διπλό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button