ΕνημέρωσηΟικονομία

Εκτός λόγω τενοντίτιδας και ο Σπόραρ – Galaksias Portal News

Γεμάτος αγωνιστικές «πληγές» και πολλές απουσίες (ξανά) θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την Κηφισιά το βράδυ της Κυριακής (25/2, 20:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα του Σαββάτου (24/2), με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης», με τον Αντράζ Σπόραρ να προσθέτει και το δικό του όνομα το ιατρικό δελτίο, καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο δικέφαλο μηριαίο μυ κι έκανε θεραπεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός απ’ τον αυριανό αγώνα με την Κηφισιά έμειναν ακόμα οι Τσέριν (έκανε ατομικό λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στο δικέφαλο), Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Γεντβάι, Χουάνκαρ (θεραπεία και οι τέσσερις), αλλά και ο Μπερνάρ που έχει δηλωθεί για να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο συγκεκριμένο ματς. Το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν για άλλη μία μέρα οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button