Επικαιρότητα

Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε τις συνεδριάσεις στο Youtube – Galaksias.com

Πλέον, μπορεί ο κάθε πολίτης, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία, να παρακολουθεί σε ζωντανή σύνδεση τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

Πιστοί στις αρχές μας για ελεύθερη και αδιάκριτη ροή των πληροφοριών και των απόψεων στην κοινωνία, που διασφαλίζεται με  την πρόσβαση σε ποικίλη και αντικειμενική πληροφόρηση, πλέον ο δημότης μας εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία, αποκτά κριτική άποψη για θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, την οικονομία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό… το μέλλον των παιδιών μας. 

Η προεκλογική μας δέσμευση για ζωντανή μετάδοση των Δημοτικών Συμβουλίων προκειμένου για την πρόσβαση των δημοτών μας στην άμεση δημοκρατία ενημέρωσης και σε αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για τα θέματα και τις αποφάσεις των Δημοτικών συμβουλίων, έγινε πράξη.

Η δημιουργία ενημερωμένου και ενεργού πολίτη αποτελεί βασικό στόχο για την νέα δημοτική αρχή αλλά και  για την εδραίωση μιας υγιούς κοινωνίας.”

Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες μπορεί κάθε πολίτης, εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία, να παρακολουθεί σε ζωντανή σύνδεση τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας: 

The post Δήμος Στυλίδας: Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε τις συνεδριάσεις στο Youtube appeared first on STEREA NEWS.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button