ΕνημέρωσηΠολιτική

Η ΝΔ μέσω «πηγών» προέβη στην πιο συγκλονιστική παραδοχή προσπάθειας αποπροσανατολισμού των πολιτών για το έγκλημα των Τεμπών – Galaksias Portal News

«Η Νέα Δημοκρατία μέσω “πηγών” προέβη στην πιο συγκλονιστική παραδοχή προσπάθειας αποπροσανατολισμού των πολιτών για το έγκλημα των Τεμπών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Αναφέρει ειδικότερα ότι «παραδέχτηκε πως τα ηχητικά παραδόθηκαν στη δικαιοσύνη στις 2/3, αλλά απέκρυψε ότι η κυβέρνηση είχε φροντίσει ήδη από την 1η Μαρτίου να “μοιράσει” στα φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης ένα “πειραγμένο” και μονταρισμένο ηχητικό, προκειμένου να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη». Στη ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ επισυνάπτει «το σχετικό δημοσίευμα ιστοσελίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση ουσιαστικά επιβεβαιώνει συνεπώς το ρεπορτάζ του Κυριακάτικου Βήματος οπότε και απαιτείται πλέον να δώσει εξηγήσεις». Η αξιωματική αντιπολίτευση επαναλαμβάνει τις ερωτήσεις που έθεσε και νωρίτερα:

«1) Ποιος και με ποιου εντολή έκανε συρραφή φράσεων (μοντάζ) από διαδοχικές συνομιλίες που είχε τη νύχτα του δυστυχήματος ο σταθμάρχης με δύο διαφορετικούς μηχανοδηγούς, προκειμένου η τραγωδία των Τεμπών να παρουσιασθεί ως ανθρώπινο αποκλειστικά λάθος;

2) Ποιος και με ποιου εντολή αλλοίωσε και παραποίησε αποδεικτικά στοιχεία, με σκοπό την απόκρυψη των κυβερνητικών ευθυνών και την παραπλάνηση των πολιτών;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button