Κόσμος

Στο Λονδίνο για να συμπαρασταθεί στον πατέρα του ο πρίγκιπας Χάρι – Galaksias.com

Ο μικρότερος γιος του μονάρχη της Βρετανίας μετά από μία 11ωρη πτήση από το Λος Άντζελες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, όπου ταξίδεψε εσπευσμένα για να συμπαρασταθεί στον πατέρα του, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη εάν μαζί του είναι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κάρολος τηλεφώνησε ο ίδιος στον γιο του για να τον ενημερώσει για την ασθένειά του και ο δούκας του Σάσεξ επιβιβάστηκε άμεσα στο πρώτο αεροπλάνο προκειμένου να βρεθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο πιο γρήγορα.

Το βράδυ της Δευτέρας ένα πολυτελές Range Rover που πιστεύεται ότι μετέφερε τον πρίγκιπα εθεάθη να φτάνει στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και εκτιμάται, με τον βασιλικό σχολιαστή Richard Fitzwilliams να σχολιάζει: «Είμαι βέβαιος ότι ο Χάρι θα αφήσει στην άκρη το παρελθόν αυτή τη στιγμή για αυτό το σοβαρό θέμα. Η βασιλική οικογένεια, ανάμεσά τους και οι Σάσεξ – είναι τόσο σημαντική που όλοι οδεύουν προς την σωστή κατεύθυνση».

Ο Χάρι έχει αποξενωθεί από τον πατέρα του και τον αδελφό του τα τρία τελευταία χρόνια και το 2023 εξέδωσε μια αυτοβιογραφία στην οποία επικρίνει τη βασιλική οικογένεια.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button