Κόσμος

«Πυρά» Τραμπ κατά Μπάιντεν:«Μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο»

Την ίδια στιγμή ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ καταφέρθηκε κατά του σημερινού προέδρου ακόμη και για τον τρόπο που περπατά, που μιλά.

«Δεν μπορεί ούτε να κατεβεί από μια σκηνή, δεν μπορεί να βρει τις σκάλες. Δεν μπορεί να αρθρώσει δύο προτάσεις. Δεν μπορεί να μιλήσει» δήλωσε ο Τραμπ, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου του στο ισπανόφωνος δίκτυο Univision.

«Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μπορεί να οδηγήσει τον κόσμο στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και την πυρηνική σύγκρουση με τις πράξεις του, η πιο σημαντική απειλή για τον κόσμο σήμερα δεν είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά η «πυρηνική υπερθέρμανση», υποστήριξε ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Παράλληλα ο Αμερικανός πολιτικός είπε ότι «όλος ο κόσμος είναι ένα χάος», ενώ επί διακυβέρνησής του οι ΗΠΑ «δεν είχαν προβλήματα» και δεν υπήρξαν πόλεμοι».

«Κάναμε δουλειά και τώρα όλα είναι φρικτά. Θα καταλήξετε σε παγκόσμιο πόλεμο…. Έχουμε έναν ανίκανο ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν μπορεί ούτε να κατεβεί από μια σκηνή, δεν μπορεί να βρει τις σκάλες.

Δεν μπορεί να αρθρώσει δύο προτάσεις. Δεν μπορεί να μιλήσει. Και αυτός ο άνθρωπος έχει να κάνει με τον (Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ) Πούτιν και τον (Κινέζο) Πρόεδρο Σι (Τζινπίνγκ) και όλους αυτούς τους ανθρώπους που μάλλον δεν λες και ότι μας αγαπούν», υποστήριξε ο Τραμπ.

Ο 77χρονος πρώην πρόεδρος θεωρεί ότι η μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ και τον κόσμο είναι τα «πυρηνικά όπλα», για τα οποία όπως ισχυρίστηκε ο Μπάιντεν «δεν γνωρίζει καν τι είναι πυρηνικό όπλο ως κύριος διαπραγματευτής μας».

«Θα μπορούσατε να καταλήξετε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. (…). Όταν ακούω αυτούς τους ανθρώπους να μιλούν για το περιβάλλον και ότι σε μια περίοδο 300 ετών, οι ωκεανοί θα αυξηθούν κατά 1/100 της ίντσας. Και ότι αυτή είναι μια μεγάλη απειλή. Δεν είναι απειλή. Η απειλή δεν είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη. Είναι η πυρηνική υπερθέρμανση», κατέληξε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button