Τρόπος Ζωής

«Είχε τεράστιο δέσιμο με τη μητέρα της» – Αύριο η κηδεία – Galaksias Portal News

Δύσκολες ώρες περνά η Άντζελα Δημητρίου μετά το θάνατο της μητέρας της. Η μάνατζερ της τραγουδίστριας αποκάλυψε που και πότε θα γίνει η κηδεία.

Η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου έφυγε από τη ζωή χθες Τετάρτη (21.02.2024), σε ηλικία 96 ετών. Ξεψύχησε στο σπίτι όπου έμενε μαζί με την κόρη της, αποκάλυψε η Βάσω Καπώνη, μάνατζερ της τραγουδίστριας.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο, Παρασκευή, στις 11:00 το πρωί στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης, είπε η Βάσω Καπώνη μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα.  

«Είναι πολύ δύσκολο για την Άντζελα Δημητρίου. Είχε τεράστιο δέσιμο με τη μητέρα της. Θα το παλέψει και θα το ξεπεράσει. Είναι δυνατή», είπε η μάνατζερ της γνωστής τραγουδίστριας.

Η 96χρονη μητέρα της «δεν καταλάβαινε, δεν γνώριζε τίποτα για την κατάσταση… Είχε μεγαλώσει την Όλγα. Πολύ δύσκολα, πέθανε μέσα στο σπίτι».

  

Η Βάσω Καπώνη δεν απέκλεισε η Άντζελα Δημητρίου θα είναι κανονικά στο J2US το βράδυ του Σαββάτου. «Μάλλον θα είναι, θα δούμε. Η Άντζελα δεν έχει μάθει να πτοείται, είναι στρατιώτης. Θα της κάνει και καλό».

To άρθρο Άντζελα Δημητρίου: «Είχε τεράστιο δέσιμο με τη μητέρα της» – Αύριο η κηδεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button