ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Χωρίς τον Στάνκοβιτς η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Galaksias Portal News

Η ΑΕΚ με το γκολ του Ελίασον στις καθυστερήσεις πανηγύρισε μία νίκη-χρυσάφι (1-0) επί του Ολυμπιακού, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Άπαντες πάντως στην Ένωση έχουν αφήσει πίσω τους το νικηφόρο ντέρμπι με τους Πειραιώτες, έχοντας στρέψει το βλέμμα τους στο αθηναϊκό clasico, που ακολουθεί: αυτό με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (4/3,  21:00) στη Λεωφόρο, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα (01/04), ο Ματίας Αλμέιδα είδε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα, πλην του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός.

Ο Αυστριακός, που δεν αγωνίστηκε κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, η κατάστασή του θα επανεκτιμάται σε τακτά διαστήματα και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Έτσι, ο Γιώργος Αθανασιάδης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια και κόντρα στο «τριφύλλι», προερχόμενος από την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, όντας ο πολυτιμότερος στη νίκη των νταμπλούχων Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button