Τρόπος Ζωής

Ρομποτική Χειρουργική στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας – Η αριστεία του Cambridge στην Ελλάδα

Το καινοτόμο χειρουργικό ρομποτικό σύστημα επόμενης γενιάς, Versius® της CMR Surgical – της παγκόσμιας κατασκευάστριας εταιρείας ιατρικών ρομποτικών συστημάτων με έδρα το Cambridge της Αγγλίας, αποτελεί  εδώ και 10 χρόνια βασικό εργαλείο στη ρομποτική χειρουργική με 150 εγκατεστημένα μηχανήματα σε όλες τις Ηπείρους και περισσότερες από 18.000 επιτυχημένες επεμβάσεις. Στην Ευρώπη, μετά από χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Αγγλία, το Versius® έφτασε και στην Ελλάδα, έχει ήδη εγκατασταθεί στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας και έχουν πραγματοποιηθεί με αυτό οι πρώτες ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις. 

Το ρομποτικό σύστημα Versius® καλύπτει μία ευρεία γκάμα χειρουργικών επεμβάσεων γενικής χειρουργικής, ουρολογίας,  γυναικολογίας, κοιλιακής και θωρακικής χειρουργικής και ο χειρισμός του γίνεται από αποκλειστικά εξειδικευμένους χειρουργούς, εκπαιδευμένους με ακρίβεια και πιστοποιημένους με τις υψηλότερες προδιαγραφές και απαιτήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οφέλη της ρομποτικής χειρουργικής, που από σήμερα θα μπορούν να απολαμβάνουν οι ασθενείς του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι τεράστια, με σημαντικότερα: ταχύτερους χρόνους ανάρρωσης, λιγότερες ουλές και μείωση του πόνου, μειωμένο χρόνο παραμονής στο νοσοκομείο, μειωμένη απώλεια αίματος και ταχύτερη επάνοδο στη καθημερινότητα. Η τρισδιάστατη εικόνα υψηλής ανάλυσης του Versius® επιτρέπει στους χειρουργούς να λειτουργούν με ασύγκριτα μεγαλύτερη ακρίβεια κατά την εκτέλεση περίπλοκων χειρουργικών επεμβάσεων, ελαχιστοποιώντας την  πιθανότητα επιπλοκών.

«Το μέλλον της χειρουργικής κατέφθασε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Η εγκατάσταση του πρώτου ρομποτικού συστήματος Versius® στην Ελλάδα είναι γεγονός και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι καθώς οι ασθενείς μας θα έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της ρομποτικής χειρουργικής πρώτοι, παραμένοντας στον τόπο τους, στο σπίτι  τους, μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους, χωρίς να χρειαστεί να ξενιτευτούν. Για περισσότερο από μία δεκαετία, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας τους καλύτερους γιατρούς,  κορυφαίο εξοπλισμό, έμπειρο προσωπικό και συνεχίζουμε να επενδύουμε στρατηγικά σε καινοτόμες πρακτικές για να απολαμβάνουν οι ασθενείς που επισκέπτονται το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας σήμερα την ιατρική του αύριο», αναφέρει ο κος Θεόδωρος Ταλάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Ο κος Απόστολος Κομνός, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θέτουμε σε εφαρμογή το δικό μας πρόγραμμα ρομποτικής χειρουργικής, πρώτοι από όλους στην Κεντρική Ελλάδα.  Έχουμε καταφέρει, το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας να αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρότυπο Ιδιωτικό Νοσοκομείο. Στόχος μας ήταν και είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας περίθαλψη και καλή έκβαση των επεμβάσεων στους ασθενείς μας. Πλέον, με τη νέα ρομποτική τεχνολογία στα χέρια των εξαιρετικών χειρουργών μας προσφέρουμε χειρουργική τελειότητα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button