ΑθλητικάΕνημέρωση

Με «ερωτηματικό» τον Κωνσταντέλια η αποστολή του Λουτσέσκου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας – Galaksias Portal News

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (14.02.2024 / 19:30, Newsit.gr) πρώτο ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με τη συμμετοχή του Γιάννη Κωνσταντέλια να είναι ένα “ερωτηματικό”.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ταλαιπωρείται από ίωση, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (13.02) αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Γιάννης Μιχαηλίδης που απουσίασε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως και ο Στέφανος Τζίμας. Αντίθετα, έμειναν εκτός οι Ίβαν Νάσμπεργκ, Αντρέ Βιεϊρίνια και Ζόαν Σάστρε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ότο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Με «ερωτηματικό» τον Κωνσταντέλια η αποστολή του Λουτσέσκου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button