ΑθλητικάΕνημέρωση

Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ Βόλος, υπέρ της Κηφισιάς το παιχνίδι – Galaksias Portal News

Η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε ο Αχιλλέας Μπέος και η ΠΑΕ Βόλος κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την υπόθεση της ρατσιστικής επίθεσης στον Ανδρέα Τετέι στο παιχνίδι με την Κηφισιά στην Καισαριανή.

Αυτό σημαίνει ότι η αρχική απόφαση για τον Βόλο παραμένει ως έχει, με το παιχνίδι να κατακυρώνεται υπέρ της Κηφισιάς και τον Αχιλλέα Μπέο να τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.

Η οριστική έκβαση της υπόθεσης ανατρέπει τα δεδομένα στη μάχη των πλέι άουτ για την αποφυγή του υποβιβασμού, μιας και η Κηφισιά έχει πλέον 21 βαθμούς, δύο περισσότερους από τον Βόλο, ο οποίος μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

-Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν τις εφέσεις της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και του Αχιλλέα Μπέου κατά της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1 και της ΠΑΕ Α.Ε. Κηφισιά κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, του Αχιλλέα Μπέου και της υπ’ αρ. 53/2024 απόφασης του ΠΜΠΟ SL1″.

To άρθρο Αχιλλέας Μπέος: Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ Βόλος, υπέρ της Κηφισιάς το παιχνίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button