Επικαιρότητα

Μάταια ψάχνουν οι οδηγοί μια θέση πάρκινγκ για τα αυτοκίνητά τους – Υπάρχουν χώροι για τη λύση του προβλήματος; (vid) – Galaksias.com

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

“Εφιάλτης” στο Ηράκλειο: Μάταια ψάχνουν οι οδηγοί μια θέση πάρκινγκ για τα αυτοκίνητά τους – Υπάρχουν χώροι για τη λύση του προβλήματος; (vid)

Ο εφιάλτης συνεχίζεται στην πόλη του Ηρακλείου με τις θέσεις πάρκινγκ να είναι… άφαντες. Μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της πόλης με διπλοπαρκαρίσματα, κλήσεις και παρκάρισμα στις θέσεις ΑμεΑ

Βήματα προς τα πίσω στο θέμα του πάρκινγκ στο Ηράκλειο, με τους πολίτες να είναι αγανακτισμένοι βιώνοντας το πρόβλημα του πάρκινγκ.

Δεδομένη μείωση των θέσεων στάθμευσης έχει σημειωθεί στην πόλη, γεγονός που έχει οδηγήσει σε ένα άνευ προηγουμένου καθημερινό εφιάλτη. Το κακό προϋπήρχε και ουσιαστική λύση δεν είχε βρεθεί ποτέ, αλλά, αφότου έκλεισαν και τα δημοτικά πάρκινγκ, η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου λένε οι πολίτες.

Η εικόνα στο κέντρο του Ηρακλείου με τα αυτοκίνητα να παρκάρουν παντού είναι αδιανόητη. Καταλήψεις στις θέσεις ΑμεΑ, διπλοπαρκαρίσματα, επικίνδυνες σταθμεύσεις είναι μια άσχημη εικόνα στους δρόμους της μεγαλύτερης πόλης της Κρήτης για τα οχήματα, αφού ο Δήμος δεν βοηθά τους πολίτες του. Έπειτα από πολλές διαμαρτυρίες των Ηρακλειωτών, οι αρμόδιοι μοιάζουν να…κλείνουν τα μάτια τους στο πρόβλημα, καθώς δεν εκμεταλλεύονται κατάλληλα χώρους που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε πάρκινγκ.

Την ίδια ώρα δημοτικοί αστυνομικοί και το προσωπικό της Τροχαίας μοιράζουν κλήσεις, για κατάληψη σε νόμιμες θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ, αφού οι νόμιμες θέσεις στάθμευσης, που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην πόλη του Ηρακλείου, “φουλάρουν” από πολύ νωρίς το πρωί, άρα δεν επαρκούν για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση, και έτσι αρκετοί πολίτες αναγκάζονται να σταθμεύσουν παράνομα.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την ΚΡΗΤΗ TV:

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button