ΕνημέρωσηΟικονομία

Πως να κάνεις το παιδί σου να αγαπήσει τα αυτοκίνητα με μία κίνηση – Galaksias Portal News

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τα παιδιά είναι σαν τα σφουγγάρια, απορροφούν συμπεριφορές, τρόπους σκέψης, λέξεις και αντιδράσεις. Ειδικά στις μικρότερες ηλικίας μέχρι 7-8 ετών τα βιώματα τους είναι πραγματικά καθοριστικά για την εξέλιξη του ενήλικου χαρακτήρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημερινό βίντεο, ανέβηκε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε ελάχιστες ώρες, δείχνοντας έναν πατέρα να βάζει τον γιο του στον κόσμο του αυτοκινήτου με τον πιο γλυκό τρόπο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο πατέρας έχει παρκάρει το Jeep εκτός δρόμου, δήθεν πως χρειάζεται βοήθεια. Στο πλάνο βρίσκεται και ο μικρός γιος του ο οποίος έχει ένα ηλεκτρικό παιδικό Jeep για να κάνει τις δικές του βόλτες. Ο πατέρας τότε δένει ένα σχοινί στο μικρό παιδικό όχημα και στον προφυλακτήρα του Jeep και δίνει στο γιο του την αίσθηση πως τον τράβηξε ξανά στον δρόμο.

Μία στιγμή που σίγουρα έκανε κλικ στον μικρό και δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Με τέτοιες μικρές κινήσεις γεννιέται η αγάπη για τα αυτοκίνητα και το ένστικτο της προσφοράς βοήθειας. Δεν τον χαρακτήρισαν τυχαία στα social ως τον πατέρα της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button