ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Ψηλά στη λίστα ο Ανσαριφάρντ – Galaksias Portal News

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ομόνοια για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, βρίσκεται ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν εντός των επόμενων 24 ωρών να αποσπάσουν το «ναι» του Κυπριακού συλλόγου, ώστε να ενισχύσουν με τον Ιρανό την επιθετική τους γραμμή.

Ο 33χρονος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι» ως το προσεχές καλοκαίρι ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασής του για ένα επιπλέον έτος. Ωστόσο, η φετινή του παρουσία και προσφορά είναι περιορισμένη, με την Ομόνοια να φέρεται διατεθειμένη να αφήσει τον 102 φορές διεθνή επιθετικό. Ο Ανσαριφάρντ έχει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μόλις δυο γκολ και τρεις ασίστ σε 20 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, Σούπερ Καπ και προκριματικά UEFA Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γεννημένος στο Αρνταμπίλ ποδοσφαιριστής, που είχε μετακομίσει στην Ομόνοια το καλοκαίρι του 2022 από την ΑΕΚ (82 συμμετοχές/20 γκολ, 2 ασίστ) ενώ στο παρελθόν φόρεσε, ακόμη, τις φανέλες των Πανιωνίου (51 συμμετοχές/15 γκολ, 5 ασίστ) και Ολυμπιακού (48 συμμετοχές/22 γκολ, 8 ασίστ), προαλείφεται για εναλλακτική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης ώστε να πάρει ανάσες ο Λορέν Μορόν.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button