ΑθλητικάΕνημέρωση

Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών από πατέρα και γιο – Πώς ξέφυγαν οι δράστες – Galaksias Portal News

Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. Πατέρας και γιος αντιλήφθηκαν τους διαρρήκτες που είχαν τρυπώσει στην επιχείρησή του και όταν εκείνοι επιχείρησαν να το σκάσουν, εκείνοι χρησιμοποίησαν τα δικά τους οχήματα για να τους σταματήσουν.

Λίγο αργότερα κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα των διαρρηκτών όταν όμως ο γιος του ιδιοκτήτης της επιχείρησης επιχείρησε να αφαιρέσει τα κλειδιά από τη μίζα του οχήματός τους, οι δράστες πάτησαν γκάζι με συνέπεια να τον παρασύρουν -χωρίς να προκύψει τραυματισμός- και εξαφανίστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας από τους δύο διαρρήκτες συνελήφθη ενώ ο άλλος αναζητείται.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση απόπειρας κλοπής και απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκηδόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (29-01-2024) ο 43χρονος μαζί με τον 50χρονο αδελφό του, ενώ βρίσκονταν εντός επιχείρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βεροίας με σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και στη συνέχεια εισήλθαν σε αυτοκίνητο και αποχώρησαν.

Ο ιδιοκτήτης μαζί με το γιο του χρησιμοποιώντας τα ιδιωτικά τους οχήματα ακινητοποίησαν το όχημα των παραπάνω, πλην όμως στην προσπάθεια του γιου να αφαιρέσει τα κλειδιά από τη μίζα του οχήματός τους, ανέπτυξαν ταχύτητα με συνέπεια να τον παρασύρουν χωρίς να προκύψει τραυματισμός και διέφυγαν.

Ο 43χρονος εντοπίστηκε έπειτα από αναζητήσεις και συνελήφθη στην περιοχή των Διαβατών, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν δύο (2) κατσαβίδια και ένα (1) ζευγάρι γάντια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Πηγή: thestival.gr

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button