ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή και αναλαμβάνει υπεύθυνος για τον Πολιτικό Σχεδιασμό στη Νέα Αριστερά.

Νωρίτερα σήμερα Τετάρτη (21/02/2024) ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξη Χαρίτση, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Χαρίτσης τόνισε μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στη Νέα Αριστερά τον φίλο και σύντροφο Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στην μεγάλη ευθύνη η Νέα Αριστερά να αποτελέσει την πειστική και αξιόπιστη εναλλακτική διέξοδο που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία.

Τώρα είναι η ώρα της συνένωσης δυνάμεων. Τώρα είναι η ώρα της ενεργού συμμετοχής. Όπως συμφωνήσαμε, ο Γαβριήλ μπαίνει στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας  τον κρίσιμο ρόλο του Υπεύθυνου Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς.Γαβριήλ, καλώς ήρθες!»

«Ευχαριστώ τον Αλέξη Χαρίτση και όλους τους ανθρώπους της Νέας Αριστεράς για τη θερμή υποδοχή. Νιώθω εξαιρετικά χαρούμενος που επιστρέφω στο πολιτικό μου σπίτι μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Είναι κάτι που θεωρώ χρέος μου να το πράξω τώρα, την στιγμή που ο χώρος βρίσκεται συνολικά σε κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να καλέσω και εγώ από την πλευρά μου όλους και όλες που έχουν απογοητευτεί από την πολιτική,που έχουν αποτραβηχτεί, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας.

Το ίδιο και όσους και όσες παρακολουθούν με ανησυχία, από την μια, την κυριαρχία της κυβέρνησης και με απογοήτευση, από την άλλη την απαξίωση της Αριστεράς. Η Νέα Αριστερά θέλει και μπορεί να σηκώσει το βάρος που αναλογεί σε μια ολόκληρη παράταξη, και αυτό θα κάνουμε.

Να δώσουμε απαντήσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία,να προσφέρουμε λύσεις,να ανοίξουμε νέους δρόμους. Με σοβαρότητα, ειλικρίνεια και αξιοπιστία. Σας ευχαριστώ πολύ».

Στην ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής αρκέστηκε να πει «θα το δούμε, όλα στον καιρό τους».

To άρθρο Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αναλαμβάνει υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού στη Νέα Αριστερά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button