ΕνημέρωσηΠολιτική

Σοκ με θάνατο βρέφους – Η μητέρα το έβαλε κατά λάθος στον… φούρνο – Galaksias Portal News

Φρίκη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου βρέφους στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι με την μητέρα του να συλλαμβάνεται και να κατηγορείται ότι τοποθέτησε κατά λάθος το μωρό στο φούρνο αντί για την κούνια, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα.

Η 26χρονη Μαράια Τόμας, κατηγορήθηκε για κακούργημα κατηγορίας πρώτου βαθμού θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία ενός παιδιού, λόγω του θανάτου που του προκάλεσε, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το Σάββατο ο εισαγγελέας της κομητείας Τζάκσον, Τζιν Πίτερς Μπέικερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αναγνωρίζουμε τη φρικτή φύση αυτής της τραγωδίας και οι καρδιές μας βαραίνουν από την απώλεια αυτής της πολύτιμης ζωής. Ελπίζουμε το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης να ανταποκριθεί κατάλληλα σε αυτές τις απαίσιες συνθήκες» δήλωσε ο ο εισαγγελέας, Μπέικερ σε δελτίο τύπου.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα αστυνομικοί κλήθηκαν σε μια κατοικία στη γειτονιά Manheim Park του Κάνσας Σίτι περίπου στις 13:30 τοπική ώρα την Παρασκευή, ανταποκρινόμενοι σε κλήση για ένα βρέφος που δεν αναπνέει. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν την μικρή Ζαράια, όπως ήταν το όνομα του βρέφους, γεμάτη με εγκαύματα και τα ρούχα της να είναι καμένα.

«Νόμιζα ότι έβαλα τη Ζαράια στην κούνια της και κατά λάθος την έβαλα στο φούρνο», φέρεται να είπε η Μαράια Τόμας στον παππού του βρέφους, ο οποίος έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν καταδικαστεί, η 26χρονη Μαράια μπορεί να αντιμετωπίσει κάθειρξη από 10 χρόνια έως ισόβια, σύμφωνα με το νόμο της πολιτείας του Μιζούρι .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button