Κόσμος

Πόλεμος στην Ουκρανία: TikTok και Netflix αποσύρονται από τη Ρωσία

Η μία μετά την άλλη μεγάλες εταιρείες ανακοινώνουν ότι αποσύρονται από τη Ρωσία, ως απάντηση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Το TikTok ανακοίνωσε την Κυριακή ότι αναστέλλει ορισμένες λειτουργίες στη Ρωσία, εξαιτίας του νέου νόμου της χώρας που τιμωρεί την παραπληροφόρηση. Σε μια αντίστοιχη κίνηση προχώρησε και το Netflix που ανακοίνωσε επίσης ότι τερματίζει την υπηρεσία του.

«Υπό το πρίσμα του νέου νόμου για τις «ψευδείς ειδήσεις» της Ρωσίας, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αναστείλουμε τη ζωντανή ροή και το νέο περιεχόμενο στην υπηρεσία βίντεο μας, ενώ εξετάζουμε τις επιπτώσεις αυτού του νόμου για την ασφάλεια», έγραψε η εταιρεία στο Twitter. «Η υπηρεσία μας ανταλλαγής μηνυμάτων εντός εφαρμογής δεν θα επηρεαστεί».

«Θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε τις εξελισσόμενες συνθήκες στη Ρωσία για να προσδιορίσουμε πότε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε πλήρως τις υπηρεσίες μας, με την ασφάλεια να είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας».

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger