Κόσμος

Στα ημιτελικά του Charleston Open η Σάκκαρη – Galaksias.com

Στο πρώτο της τουρνουά για φέτος στο χώμα, η Σάκκαρη εξασφάλισε την πορεία της τουλάχιστον έως τα ημιτελικά, ενώ προκρίθηκε για 1η φορά στα ημιτελικά του Charleston Open, όπου είχε παίξει στα προημιτελικά και στην προηγούμενη εμφάνισή της, το 2019.

Έκανε πολύ καλό παιχνίδι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.3 στο ταμπλό, η οποία και στα δύο σετ βρέθηκε πίσω με break στο ξεκίνημα και παρόλα αυτά φρόντισε να φτάσει στην πρόκριση χωρίς να κινδυνέψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 1ο σετ κέρδισε 6 games στη σειρά για να μετατρέψει αυτό το 0-2 σε 6-2, ενώ και στο 2ο σετ ήταν πίσω με 0-2 και ανέκαμψε γρήγορα, για να περάσει μπροστά με 3-2.

Η Κουντερμετόβα πάλεψε περισσότερο σ’ αυτό το σετ και μέχρι το 4-4 τα πάντα έδειχναν ρευστά, όμως η Σάκκαρη κράτησε εύκολα το σερβίς της για το 5-4, ούσα πολύ καλή την κρίσιμη στιγμή, για να αυξήσει την πίεση και να κάνει τελικά το break που της έδωσε τη νίκη στο 10ο game, έπειτα από 93 λεπτά στο court.

Ήταν η 1η νίκη της Σάκκαρη επί της Κουντερμετόβα στο χώμα, καθώς και η 4η συνολικά (4η συνεχόμενη), βελτιώνοντας το ρεκόρ της απέναντι στη Ρωσίδα στο 4-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν επίσης η 10η νίκη της στους 12 αγώνες που έχει δώσει τον τελευταίο έναν μήνα στην Αμερική, με τον νέο της προπονητή, τον Ντέιβιντ Βιτ, στο πλευρό της.

Μετά τον τελικό στο Indian Wells και τα προημιτελικά στο Μαϊάμι, προκρίθηκε σε ακόμα έναν ημιτελικό η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο.6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αύριο, γύρω στις 22:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την πολύ φορμαρισμένη Ντανιέλ Κόλινς, που προέρχεται από τον τίτλο στο Μαϊάμι και μετράει 10 διαδοχικές νίκες, για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Πηγή: SDNA

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button