Κόσμος

Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο στην Πάτρα για να γλιτώσει το ξύλο – Galaksias.com

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα στην Πάτρα, η οποία προκειμένου να γλυτώσει από τον σύντροφό της που την κακοποιούσε, πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με το flamis.gr, πέντε νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, εκ των οποίων τα τρία ιδιαίτερα σοβαρά, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί της Πάτρας, το βράδυ της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα στο ένα, πήγαν συνολικά τρεις φορές. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 3 συλλήψεις, μία μέσα στη νύχτα και τη δεύτερη χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ιδιαίτερα σοβαρό ήταν το συμβάν της οδού Ασημάκη Φωτήλα. Έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές καθώς ο σύντροφός της την χτυπούσε και την έβριζε. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα. Μία φίλη της νεαρής που διαμένει σε διαμέρισμα ημιώροφου έφθασε στο σημείο. Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. Ήταν τόσο μεγάλος ο τρόμος που βίωνε που ούτε καν παπούτσια δεν φορούσε.

Επί τόπου έφθασαν περιπολικά και οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη ο οποίος πρόλαβε και έφυγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθη όμως χθες το πρωί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα και χθες στις 3 το απόγευμα… ξαναπήγε στο σπίτι της γυναίκας και άρχισε να ζητά χρήματα (150 ευρώ) τα οποία όπως ισχυριζόταν είχε ξοδέψει στο super market.

Επί τόπου έφθασαν πάλι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον συνέλαβαν.

Στο 2ο Α.Τ. βρέθηκε και η γυναίκα προκειμένου να καταθέσει.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button