ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Πόσο κοστίζουν οι παραβιάσεις δεδομένων σε επιχειρήσεις

Ισχυρότερος και πιο δαπανηρός από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν είναι ο αντίκτυπος από τις παραβιάσεις δεδομένων, με το συνολικό μέσο κόστος να φθάνει για τις μεγάλες επιχειρήσεις ακόμη για στα 4,35 εκατ. δολάρια.

Αυτό τουλάχιστον από τις απαντήσεις των οργανισμών που συμμετείχαν στην έρευνα Cost of a Data Breach Report που δημοσίευσε ο τομέας κυβερνοασφάλειας της IBM. Σύμφωνα με την έρευνα, το κόστος των παραβιάσεων δεδομένων έχει αυξηθηεί κατά σχεδόν 13% την τελευταία διετία και τα ευρήματα οδηγούν πλέον στο συμπέρασμα ότι αυτά τα περιστατικά ενδέχεται να συνεισφέρουν στην αύξηση του κόστους για προϊόντα και υπηρεσίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 60% των οργανισμών που συμμετείχαν στην έρευνα, όντως αύξησαν τις τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών τους λόγω της παραβίασης των δεδομένων τους, που ήλθε να προστεθεί στις ήδη σημαντικές αυξήσεις λόγω του πληθωρισμού και των προβλημάτων δυσλειτουργίας στις αλυσίδες τροφοδοσίας.

πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger