Τρόπος Ζωής

Το χιούμορ με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου – Galaksias Portal News

“Στη ζωή μου γελάω πολύ. Όλοι οι φίλοι μου έχουν αίσθηση του χιούμορ” δηλώνει η Ιωάννα Ασημακπούλου.

Με αφορμή τη συμμετοχή στο “Κάνε ότι κοιμάσαι” της ΕΡΤ, η Ιωάννα Ασημακοπούλου συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη όπου και μίλησε τόσο για τον ρόλο της Αντωνίας στην κωμική σειρά «Το Σόι Σου» όσο και την ευρύτερη τηλεοπτική της διαδρομή. 

«Μου λέγανε μικρή: τι ωραίο κοριτσάκι! Όταν ντρεπόμουν, κρυβόμουν πίσω από το κουκλοθέατρο, εκεί ένιωθα ασφάλεια. Ήμουν πιο αυστηρή με τον εαυτό μου για το πώς πρέπει να είμαι και πώς να διαμορφώσω το μέσα μου.

Το θέατρο καταφέρνει να βγάλεις συναισθήματα που δεν έχεις νιώσει και πολεμάς την ντροπή σου. Βάζεις πράγματα από τον εαυτό σου αλλά πάντα έχω την ασφάλεια του ρόλου. Ήθελα να κάνω και διαφορετικά πράγματα» υπογράμμισε, αρχικά, η γοητευτική πρωταγωνίστρια.

«Οι προτάσεις για την τηλεόραση ήταν για κωμικούς ρόλους αλλά στο θέατρο είχα κάνει πολλές δραματικές παραστάσεις. Η αλήθεια όμως είναι πως η αντιμετώπιση είναι μία και είναι ωραίο να αλλάζεις γιατί αλλάζοντας εξελίσσεσαι.

Άλλωστε, και η κωμωδία έχει δράμα μέσα. Στη ζωή μου γελάω πολύ. Όλοι οι φίλοι μου έχουν αίσθηση του χιούμορ. Και το ζητώ και στις σχέσεις μου αυτό. Ζητάμε από τον άλλον συνήθως αυτό που έχουμε και εμείς».

 

«Το χιούμορ είναι ασπίδα και με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου. Ο θυμός δεν είναι μόνο αρνητικό συναίσθημα αλλά είναι και θετικό, γιατί εάν δεν θυμώσουμε με τα πράγματα, δεν θα τα αλλάξουμε» πρόσθεσε, ακόμα, η Ιωάννα Ασημακοπούλου στο MEGA.

To άρθρο Ιωάννα Ασημακοπούλου: Το χιούμορ με έχει σώσει από πολλές καταστάσεις στη ζωή μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button