Τρόπος Ζωής

Ρέθυμνο: Αγιασμός και νέο τμήμα Πρακτικής Ψαλτικής στην Σχολή Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής – ΡέθυμνοΤο νέο τμήματος της Σχολής για την εκμάθηση Πρακτικής Ψαλτικής, που θα λειτουργήσει στο Πέραμα Μυλοποτάμου ανακοίνωσε κατά την τελετή αγιασμού ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος

Τον αγιασμό στις εγκαταστάσεις της Σχολής Εκκλησιαστικής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς, τέλεσε την Τετάρτη 21ης Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου εκπαιδευτικού έτους 2022-2023.

Κατά τη διάρκεια της τελετής ωστόσο, ο Σεβασμιώτατος εξήγγειλε και τη δημιουργία, κατά τις προσεχείς εβδομάδες, νέου τμήματος της Σχολής για την εκμάθηση Πρακτικής Ψαλτικής, που θα λειτουργήσει στο Πέραμα Μυλοποτάμου.

Στην τελετή, παρέστησαν ο κ. Ευάγγελος Καπαϊδονάκης, Διευθυντής της Σχολής, οι Καθηγητές κ. Εμμανουήλ Πρωτογεράκης και κ. Κωνσταντίνος Καραγιώργης, οι μαθητές όλων των ετών και κληρικοί της Μητροπόλεώς.

Ο Μητροπολίτης, ευχήθηκε καλή χρονιά και προέτρεψε όλους σε συμπόρευση, ενότητα και προαγωγή του έργου της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Τα μαθήματα στη Σχολή ξεκινούν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022.

Να σημειωθεί πως η Σχολή λειτουργεί στους χώρους του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «Θεομήτωρ».


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger