Επικαιρότητα

Ρέθυμνο: Στην τελετή αγιασμών σε σχολεία η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή – ΡέθυμνοΡέθυμνο
Η κ. Λιονή παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ατσιποπούλου, στο 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου και το Μουσικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου


Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, Μαρία Λιονή, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρευρέθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, στην τελετή αγιασμού σε σχολεία του Ρεθύμνου, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Συγκεκριμένα η κ. Λιονή παρευρέθηκε στην τελετή αγιασμού στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ατσιποπούλου, στο 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου και το Μουσικό Γυμνάσιο Ρεθύμνου.

Απευθυνόμενη στις μαθήτριες και τους μαθητές η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης επεσήμανε τα εξής:

«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, η οποία άλλαξε τις συνθήκες της εκπαίδευσης και της λειτουργίας των σχολείων, βρισκόμαστε στην εκκίνηση της νέας σχολικής με την ελπίδα ότι η τρέχουσα υγειονομική κατάσταση θα επιτρέψει την επιστροφή στο σχολείο με όρους κανονικότητας.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης θα εξακολουθήσουμε να έχουμε στενή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, προκειμένου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας να αντιμετωπίσουμε από κοινού και να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα παρουσιαστούν και να στηρίξουμε έμπρακτα τα σχολεία μας σε ό,τι χρειαστούν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί.

Εύχομαι σε όλους σας μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, υγεία και καλή δύναμη και η νέα χρονιά να κυλήσει ομαλά».


Πηγή


πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το sainis.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του sainis.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock
Advertisment ad adsense adlogger