Τρόπος Ζωής

Ο Γιώργος Λαμπάτος όποτε ερχόταν για πρόβα τα είχε κοπανήσει – Galaksias Portal News

Πυρ και μανία ο Γιάννης Μόρτζος με τον Γιώργο Λαμπάτο, τον κατηγόρησε ότι πήγαινε μεθυσμένος στο θέατρο και πως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δουλειά!

Ο Γιώργος Λαμπάτος είχε συγκινήσει τους πάντες όταν πριν μερικές εβδομάδες είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει δουλειά και δυσκολεύεται να ζήσει. Ο Γιάννης Μόρτζος ήταν από εκείνους που θεώρησαν ότι η κατάσταση αυτή οφείλεται στη συμπεριφορά του και το επανέλαβε μιλώντας σήμερα (21.03.2024) στην εκπομπή Πρωινό Σου Σου.

«Είναι εκτός δουλειάς γιατί είναι κακός χαρακτήρας. Ο Λαμπάτος δεν μπορεί να συνεργαστεί. Δεν κάναμε ποτέ πρεμιέρα και του είπαμε: “Γιώργο, μάζεψέ τα και φύγε”. Η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη. Λυπάμαι που θα το πω αλλά ήταν μεθυσμένος.

Επί μονίμου βάσεως, μια εβδομάδα στις πρόβες γιατί δεν κάναμε παραπάνω… Όποτε ερχόταν για πρόβα τον έβλεπα εγώ τα είχε κοπανήσει πριν. Μεθυσμένος ηθοποιός δεν μπορεί να παίξει.

Ο Λαμπάτος δεν έχει κάνει καμιά ιδιαίτερη επιτυχία, λυπάμαι που το λέω. Δεν τον έχω δει να παίζει σε κάποιο έργο κλασικό, σε μια παράσταση μεγάλη», είπε ο Γιάννης Μόρτζος.

Τα όσα είπε ο ηθοποιός δεν έμειναν αναπάντητα από τον Γιώργο Λαμπάτο, ο οποίος στην ίδια εκπομπή είπε: «Είναι εκτός πραγματικότητας, δεν θέλω να σχολιάσω, απλά θέλω να πω ευχαριστώ πολύ για τη συμπεριφορά αυτή που επιδεικνύει αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο ξεκινήσαμε κάναμε 4-5 πρόβες και έχει βγάλει αυτά τα συμπεράσματα και δεν ξέρω τι το ωθεί να λέει αυτά τα πράγματα.

  

Ποτέ δεν έχω πάει στη δουλειά μου σε μια τέτοια κατάσταση».

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button