Επικαιρότητα

Ριτσώνα: Εκκενώνεται λόγω της πυρκαγιάς η δομή προσφύγων

Στην εκκένωση της δομής προσφύγων στην Ριτσώνα, προχωρούν οι αρχές καθώς οι πυκνοί καπνοί από την πυρκαγιά στην εταιρεία ανακύκλωσης φτάνουν στην δομή.

Σύμφωνα με το imerodromos, ανεξέλεγκτα συνεχίζει να καίει φωτιά στις εγκαταστάσεις εταιρείας ανακύκλωσης ελαστικών και άλλων πλαστικών ειδών ΠΕΡΜΕ ΕΛΛΑΣ στη Ριτσώνα, με πυκνούς μαύρους καπνούς να έχουν σκεπάσει την περιοχή κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες οι φλόγες έχουν επεκταθεί σε γειτονικό οικόπεδο όπου η εταιρεία χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικό χώρο και εκεί βρίσκονται δεκάδες τόνοι ελαστικών και άλλων εύφλεκτων υλικών.

Οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της Παπουτσάνης στη Ριτσώνα δεν βρίσκονται σε κίνδυνο από την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει σε παρακείμενη τοποθεσία, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, συνεργάζεται με το Πυροσβεστικό Σώμα, τις τοπικές αρχές και την τοπική κοινωνία, αναγνωρίζοντας και ευχαριστώντας τους για την άμεση επέμβαση και προσπάθεια για τον περιορισμό της πυρκαγιάς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button