Τρόπος Ζωής

Πήραν γρήγορα αυτοκίνητα αλλά ξέχασαν να πάρουν και τις ανάλογες ικανότητες

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το ότι έχει κάποιος τα λεφτά να αγοράσει ένα αμάξι υψηλών επιδόσεων, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει και τα χέρια να το κουμαντάρει. Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως όταν παραδίδονται τα κλειδιά σε αυτοκίνητα πολλών ίππων, θα πρέπει να υπάρχει και ανάλογη εκπαίδευση η οποία θα επιτρέπει στον οδηγό να μπορεί να κουμαντάρει τόσο τα άλογα και φυσικά να γνωρίζει τις σωστές ρυθμίσεις του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του παρακάτω βίντεο, τα αυτοκίνητα επιδόσεων δεν επωφελήθηκαν από τις σωστές ρυθμίσεις ούτε είχαν τους σωστούς οδηγούς, με αποτέλεσμα και τα δύο να καταλήξουν σε σύγκρουση.

Ο συγκεκριμένος street αγώνας φαίνεται να λαμβάνει χώρα στο Εκουαδόρ με βάση την αφίσα πίσω από τα αυτοκίνητα. Στο βίντεο, μία Mercedes Benz C63 AMG Coupe και μία BMW M235i έχουν στηθεί η μία δίπλα στην άλλη και είναι έτοιμες για αγώνα επιτάχυνσης σε δημόσιο δρόμο, με τους οδηγούς να μαρσάρουν και ένα νεαρό να δίνει το σύνθημα της εκκίνησης.

Μετά από λίγα μέτρα, είναι σαφές ότι η Mercedes παλεύει να διατηρήσει  πρόσφυση. Εν τω μεταξύ, η BMW αρχίζει να απομακρύνεται και τα δύο οχήματα πλησιάζουν ένα τρίτο αυτοκίνητο που κινείται στην ακροδεξιά λωρίδα του δρόμου. Καθώς ο οδηγός της Mercedes τραβάει το τιμόνι, γίνεται φανερό ότι το αυτοκίνητο υπερτερεί των ικανοτήτων του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Mercedes να χτυπήσει από πίσω την BMW, στέλνοντάς την να πέσει πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα του δρόμου με υψηλή ταχύτητα. Παράλληλα και η Mercedes συγκρούεται σε διάφορα οχήματα προκαλώντας χάος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button