ΕνημέρωσηΠολιτική

Ο Κασσελάκης ήρθε την τέλεια στιγμή – Galaksias Portal News

Όλα είναι θέμα timing είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος, που από την παρουσίαση και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού αλλάζει… μετερίζει και θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

Ο Δημήτρης Πανόπουλος πέρασε από τη διαδικασία των προκριματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα (17.04.2024) έδωσε την πρώτη του live τηλεοπτική συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-Live.

Στην αρχή της συνέντευξης, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι επί δυο χρόνια τον… «κυνηγούσε» για να είναι στην εκπομπή της και ενώ όλα έδειχναν ότι δεν θα άφηνε τον ΣΚΑΪ, εκείνος βρέθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Δύο χρονιές τον παίρναμε τηλέφωνο για να τον κάνουμε μεταγραφή. Μας έφτυνε κανονικότατα. Έλεγα δεν θα αφήσει ποτέ τον ΣΚΑΪ. Και τσουπ τον βλέπω στη Ναταλία. Πώς σε έψησε;» ρώτησε η Τατιάνα Στεφανίδου, με τον Δημήτρη Πανόπουλο να απαντά ότι όλα είναι θέμα timing. Ακόμη και η υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές.

«Δεν με έψησε. Ήταν η στιγμή να γίνει. Κάποια στιγμή έγκωσα και είπα θέλω κάτι διαφορετικό και ήρθε την τέλεια στιγμή.

Και ο Κασσελάκης πάλι την τέλεια στιγμή ήρθε. Είναι όλα θέμα timing. Με τον Στέφανο γνωριστήκαμε όταν ήρθε με τον Τάιλερ στην εκπομπή χωρίς να είναι σε εκλόγιμη θέση το (ψηφοδέλτιο) Επικρατείας (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ, στις βουλευτικές εκλογές). Να που ήρθαν οι εξελίξεις έτσι. Σε όλο αυτό το διάστημα που είχαμε κρατήσει επικοινωνία αναπτύχθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης» είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

   

   

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε και για τα βιντεάκια που ανεβάζει στο TikTok, για τα οποία πολλοί του έχουν πει ότι μοιάζουν με εκείνα που κάνειο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όντως θυμίζει τον Κασσελάκη. Μου το είπαν και άλλοι ότι μου έχει δώσει ο Κασσελάκης την ομάδα του. Σας το λέω ότι το Tik Tok μού το κάνουν κάποιοι φίλοι, η Εβελίνα (Νικόλιζα) και ο Παναγιώτης (Ραφαηλίδης) από την εκπομπή και ο Θάνος Κλωνόπουλος και ο Γιώργος που είναι προσωπικοί μου φίλοι. To Tik Tok σου δίνει πρόσβαση σε ένα κοινό απογοητευμένο από την πολιτική» είπε σχολιάζοντας την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

   

Όσον για το αν τα μαλλιά του άσπρισαν στην ενημέρωση ή στην ψυχαγωγία; «Συνέβη κυρίως στην ψυχαγωγία, ήταν γονιδιακό να ασπρίσω στα 32» απάντησε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο Δημήτρης Πανόπουλος.

To άρθρο Δημήτρης Πανόπουλος: Ο Κασσελάκης ήρθε την τέλεια στιγμή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button