ΕνημέρωσηΠολιτική

Διακοπή στη δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας – Galaksias Portal News

Τρίτη διακοπή δόθηκε στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Η διακοπή δόθηκε καθώς η διορισμένη από το δικαστήριο συνήγορος του Μάνου Δασκαλάκη συμμετέχει στην αποχή των δικηγόρων η οποία μέχρι στιγμής έχει χρονικό ορίζοντα μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου.

Στο δικαστήριο έδωσαν το παρών για τη δίκη οι περισσότεροι εκ των δεκάδων μαρτύρων στην υπόθεση για τους θανάτους των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου, μεταξύ των οποίων ιατροδικαστές και ειδικοί επιστήμονες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δικαστική αίθουσα, η οποία και αυτή τη φορά ήταν εξαιρετικά μικρή, για να καλύψει τις ανάγκες της υπόθεσης, μετήχθη η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις φυλακές Κορυδαλλού ενώ και ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι και ο πρώτος μάρτυρας στην υπόθεση, βρισκόταν στο δικαστήριο.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστικό βούλευμα υιοθέτησε την πρόταση του αρμόδιο εισαγγελέα ο οποίος είχε εισηγηθεί την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου στο εδώλιο κρίνοντας πως η κατηγορούμενη από την Πάτρα δολοφόνησε μέσω ασφυξίας τόσο το 3,5 ετών νήπιο όσο και το μόλις 6 μηνών βρέφος τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021 αντίστοιχα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button