Επικαιρότητα

Συνελήφθησαν άμεσα δύο άτομα για απόπειρα ληστείας – Galaksias.com

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο

Συνελήφθησαν, χθες (17.3.2024), στην Καλαμάτα και στους Γαργαλιάνους, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων και της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 26 και 20 ετών, αντίστοιχα, για απόπειρα ληστείας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 25χρονο αλλοδαπό.

Ειδικότερα, προχθές (16.3.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Γαργαλιάνους, ανωτέρω 26χρονος δράστης, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισήλθε σε πρακτορείο «ΟΠΑΠ» και με την απειλή όπλου ζήτησε χρήματα από υπάλληλο, ο οποίος πρόβαλε αντίσταση, ενώ κατά τη συμπλοκή ο 26χρονος τον χτύπησε στο κεφάλι και ακολούθως τράπηκε σε φυγή, χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει κάποιο χρηματικό ποσό.

Έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα και διενεργηθείσα προανάκριση, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και συλλογής στοιχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων επετεύχθη η ταυτοποίηση των δραστών, ενώ την 17-3-2024, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν ο 26χρονος και ο 20χρονος και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button