Υγεία & Διατροφή

Ο Κανγκ Ιν «πουλά» περισσότερο από τον Εμπαπέ στο διαδίκτυο – Galaksias Portal News

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Νεϊμάρ, έχουν φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν κι εκτός από δύο αστέρες παγκοσμίου βεληνεκούς, οι πρωταθλητές Γαλλίας, έχασαν και σημαντικά έσοδα από τις πωλήσεις προϊόντων που φέρουν το όνομα του «pulga» και του «Ney».

Πάντως, το τμήμα μάρκετινγκ του γαλλικού συλλόγου εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγάλα ποσά από ανάλογα προϊόντα με την «υπογραφή» των ποδοσφαιριστών της ομάδας, όπως ο Λι Κανγκ Ιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo», ο 23χρονος Νοτιοκορεάτης, είναι ο παίκτης με τις περισσότερες πωλήσεις φανέλας, από τις ιστοσελίδες του συλλόγου στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με σχετική έρευνα, μετά την απόκτηση του Κανκ Ιν, διαπιστώθηκε αύξηση κατά 20% των Νοτιοκορεατών φιλάθλων που παρακολουθούν διά ζώσης τους αγώνες της Παρί Σεν Ζερμέν και κατά 300% σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά το γήπεδο της ομάδας μέσω του «Stadium Tour».

Ο Νοτιοκορεάτης άσος, προηγείται δύο Γάλλων συμπαικτών στην online πώληση φανελών, αφού ακολουθούν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Ουόρεν Ζαΐρ-Εμερι, ενώ ο αρχηγός των «πετεινών», παραμένει πρώτος σε πωλήσεις στα φυσικά καταστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button