ΑθλητικάΕνημέρωση

Σπουδαίο ντέρμπι με διαφορετικούς στόχους για τους «αιώνιους» – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό(21:00, Cosmote Sport 1, LIVE από το Newsit.gr) στο σημαντικότερο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής για την Super League, σε ένα ντέρμπι με διαφορετικούς στόχους για τους δυο αιώνιους.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 3η θέση της Super League με 44 πόντους, ένα λιγότερο από την ΑΕΚ και τρεις από τον ΠΑΟΚ, με το σύνολο του Εργκίν Αταμάν να θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την κορυφή και υπό προϋποθέσεις να βρεθεί στην πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός από την δική του πλευρά δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει σε ντέρμπι πρωταθλήματος, έχοντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Μάλιστα και οι τρεις ήττες των «ερυθρόλευκων» είναι στην έδρα τους, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να θέλει να δει την ομάδα του να πάρει τη νίκη, προκειμένου να φτάσει στους 44 πόντους το «τριφύλλι».

Απουσίες υπάρχουν και για τους δυο προπονητές, καθώς για τον Παναθηναϊκό δεν θα αγωνιστεί ο πρώτος σκόρερ και κορυφαίος παίκτης της ομάδας Φώτης Ιωαννίδης, ενώ εκτός είναι και ο Αντράζ Σπόραρ.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί δίχως τον Παναγιώτη Ρέτσο που είναι τραυματίας, ενώ εκτός θα βρίσκεται και ο Ζέλσον Μαρτίνς, με τους «ερυθρόλευκους» να αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με αρκετούς από τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές του Γενάρη.

Διαιτητής του ντέρμπι θα είναι ο Σβεν Γαμπλόνσκι, έχοντας βοηθούς τους Λάσε-Λουτσιάνο Κοσλόφσκι και Έντουαρντ Μπείτινγκερ.

Τέταρτος θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς, ενώ VAR και AVAR οι Σόρεν Στορκς και Ραϊνχάρντ Μπούξμπαουμ.

Αναλυτικά το κυριακάτικό(4/02) πρόγραμμα στην Super League

16:00 ΟΦΗ – Κηφισιά (Cosmote Sport 2)
17:30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (Cosmote Sport 1)
17:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (Novasports Prime)
20:30 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (Novasports Prime)
21:00  Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (Cosmote Sport 1)

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Σπουδαίο ντέρμπι με διαφορετικούς στόχους για τους «αιώνιους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button