ΑθλητικάΕνημέρωση

Καταλήγει σε Ράγκνικ περιμένοντας Τσάμπι Αλόνσο ή Γιούργκεν Κλοπ – Galaksias Portal News

Η Μπάγερν Μονάχου σκέφτεται τον Ραλφ Ράγκνικ για προπονητή της ομάδας τη νέα σεζόν, κερδίζοντας χρόνο ώστε να προσεγγίσει τον επόμενο χρόνο τον Γιούργκεν Κλοπ ή τον Τσάμπι Αλόνσο.

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την αναζήτηση νέου προπονητή για την επόμενη σεζόν, και θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Τσάμπι Αλόνσο, που οδήγησε τη Λεβερκούζεν στην κατάκτηση του τίτλου στην Bundesliga, αλλά ο Ισπανός κόουτς αποφάσισε τελικά να παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μπάγερ.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker» η διοίκηση της ομάδας της Βαυαρίας έχει αλλάξει στρατηγική και αποφάσισε να προχωρήσει την επόμενη σεζόν με μια μεταβατική λύση, στοχεύοντας το καλοκαίρι να πάρει στον πάγκο της τον Αλόνσο ή τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος θ’ αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τη Λίβερπουλ και έχει αποφασίσει να μη δουλέψει τη σεζόν 20-2024/25!

Ετσι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν, Μαξ Εμπερλ, συναντήθηκε ξανά με τον Ραλφ Ράγκνικ. Ο Γερμανός τεχνικός, με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Σάλκε, Λειψία και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι στον πάγκο της εθνικής Αυστρίας, την οποία οδήγησε στα τελικά του EURO, μόλις ένα βαθμό πίσω στα προκριματικά από το Βέλγιο.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Εμπερλ, μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας του Μονάχου, Κριστόφ Φρόιντ, συναντήθηκε με τον Ράγκνικ και συζήτησαν το ενδεχόμενο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Ο 65χρονος κόουτς ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος ν’ αναλάβει τα ηνία της ομάδας και στο τέλος της χρονιάς ν’ αναλάβει πόστο στη διοίκηση των Βαυαρών.

To άρθρο Μπάγερν Μονάχου: Καταλήγει σε Ράγκνικ περιμένοντας Τσάμπι Αλόνσο ή Γιούργκεν Κλοπ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button