Επικαιρότητα

Νίκη-ανάσα με Καρέλη για τον Παναιτωλικό του Γιάννη Πετράκη! – Η βαθμολογία της Super League

Νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πήρε σήμερα ο Παναιτωλικός του Γιάννη Πετράκη, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου για την 22η αγωνιστική.

Η ομάδα του Αγρινίου πήρε το «τρίποντο» χάρη στο γκολ του Νίκου Καρέλη στο 24ο λεπτό.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι άντεξαν την πίεση του αντιπάλου, παρότι από το 30’ έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Οικονόμου με απευθείας κόκκινη.

Στο 3ο λεπτό οι Περιστεριώτες βρήκαν δίχτυα. Ο Ρομπάιγ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και ο Στεργιάκης δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα. Ο Αντζιέλσκι πήρε την κεφαλιά και από κοντά σκόραρε, αλλά ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στο 24′ οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να πάρουν προβάδισμα. Ο Ντίας τροφοδότησε τον Πέρεζ και στη συνέχεια εκείνος πέρασε την μπάλα στον Καρέλη, ο οποίος πλάσαρε για το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Οικονόμου με παρατεταμένες τις τάπες έπεσε πάρα πολύ δυνατά στον Έντερ. Ο παίκτης του Παναιτωλικού είδε απευθείας κόκκινη κάρτα και το δέχθηκε μάλιστα χωρίς διαμαρτυρία.

Ωστόσο, οι Αγρινιώτες χτυπούσαν στην αντεπίθεση και στο 43′ ο Μαυρίας δεν μπόρεσε από κοντά να πετύχει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του, ενώ σπουδαία στιγμή για το 1-1 είχαν και οι Περιστεριώτες στο 45+4′ με τον Αντζιέλσκι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ίλιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αγκιμπού Καμαρά και άλλαξε διάταξη. Στο 51ο λεπτό ο Ατρόμητος πλησίασε ξανά στην ισοφάριση. Ο Κιβρκίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Αντζιέλσκι πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να τραντάζει το δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Βαλένσια δεν μπόρεσε εξ επαφής να σκοράρει, με τον Στεργιάκη να αποκρούει.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει και να έχει την κατοχή, με τον Παναιτωλικό ωστόσο να απορροφά την πίεση. Μάλιστα στο 71ο λεπτό έγινε και απειλητικός με σουτ του νεοεισελθόντα Λιάβα από τα δεξιά, με τον Τσιντώτα να αποκρούει. Στο 82′ οι Αγρινιώτες απείλησαν εκ νέου με σουτ του Χουάνπι. Ο Ατρόμητος πίεσε προς το φινάλε του ματς και στο 86′ ο Έντερ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αστόχησε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης, Μαυρίας (75’ Χουάνπι), Οικονόμου, Μλάντεν, Στάγιτς, Τορεχόν, Πέρεθ (75’ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης (36’ Μαλής), Ντουάρτε, Ντίας (68’ Λιάβας), Καρέλης (68’ Ζοάο Πέδρο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης (77’ Τριμμάτης), Τσακμάκης (46’ Αγκιμπού Καμαρά), Τζαβέλλας, Ντε Μποκ (77’ Αθανασίου), Κούντε, Γιουμπιτάνα (68’ Βέργος), Έντερ, Ρομπάιγ (77’ Ντιρκς), Αντζιέλσκι, Βαλένσια.  

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΟΚ 50

2.ΑΕΚ 48

3.Παναθηναϊκός 47

4.Ολυμπιακός 44

5.Άρης 35

6.Λαμία 30

7.Αστέρας Τρ. 29

8.Πανσερραϊκός 23

9.Ατρόμητος 23

10.ΟΦΗ 20

11.Παναιτωλικός 18

12.Βόλος 16

13.Κηφισιά 15

14.ΠΑΣ Γιάννινα 13

*Ολυμπιακός, Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ένα αγώνα περισσότερα.

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button