ΑθλητικάΕνημέρωση

Επέστρεψε στις νίκες στη La Liga με σαρωτικό τρόπο – Galaksias Portal News

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Λας Πάλμας και έπιασε προσωρινά την Μπαρτσελόνα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη La Liga, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της στην έδρα της Ίντερ, για τους “16” του Champions League (20.02).

Παρά την απόφαση του Ντιέγκο Σιμεόνε, να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του αγώνα με την Ίντερ, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν εκπληκτική μέσα στην έδρα της και συνέτριψε τη Λας Πάλμας με 5-0 στο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga.

Με το “τρίποντο” αυτό, η Ατλέτικο Μαδρίτης έπιασε στην 3η θέση της βαθμολογίας την Μπαρτσελόνα (οι Καταλανοί αγωνίζονται αργότερα στην έδρα της Θέλτα).

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε χρησιμοποίησε ως δίδυμο στην επιθετική γραμμή της ομάδας του τους (πολύ ποιοτικούς) μέσους Μάρκος Γιορέντε και Άνχελ Κορέα κι εκείνοι δεν τον απογοήτευσαν. Σημείωσαν από δύο γκολ έκαστος και “τελείωσαν” το ματς με… συνοπτικές διαδικασίες απ’ την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Μέμφις Ντεπάι έβαλε το… κερασάκι στο 87′ και η Ατλέτικο πήρε το “αίμα” της πίσω για την ήττα με 2-1 απ’ τη Λας Πάλμας στον πρώτο γύρο.

To άρθρο Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 5-0: Επέστρεψε στις νίκες στη La Liga με σαρωτικό τρόπο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button