ΑθλητικάΕνημέρωση

Εύκολη νίκη και ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη – Galaksias Portal News

Το Περιστέρι επικράτησε 76-61 εκτός έδρας της Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλή να παραμένει ζωντανή αναφορικά με την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι συνεχίζει να ονειρεύεται πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League, με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων της Αθήνας να περνά νικηφόρα με σκορ 76-61 στο «ουδέτερο» Σομπατέλι, που αποτελεί την έδρα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική για τους «16» του BCL.

Με αυτή του τη νίκη το Περιστέρι μείωσε στη μια νίκη την διαφορά του από τους Ισραηλινούς και πλέον το σύνολο του Σπανούλη θέλει νίκη ενάντια στην Τενερίφη και ήττα της Χάποελ από την Καρσίγιακα, προκειμένου να πάρει την πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 16-17, 37-44, 54-61, 61-76

Χάποελ Ιερουσαλήμ(Ηλίας Καντζούρης): Μπλέιζερ 3 (1), Κάρινγκτον 9, Λεμάρ 7, Ράντολφ 9, Ζούσμαν, Κορνέλιους 3 (1), Χάνκινς 6, Τζόνσον 3, Λέβι 2, Σμιθ 10 (2), Γουίλιαμς 9.

Περιστέρι(Βασίλης Σπανούλης): Κασελάκης 9, Λοβ 4, Μήτρου-Λονγκ 15 (1), Ράγκλαντ 16 (2), Γουίλιαμς 8 (1), Ντάνγκουμπιτς 6, Πουλιανίτης, Ρένφρο 8, Τόμπσον 10, Ξανθόπουλος, Ζούγρης.

To άρθρο Χάποελ Ιερουσαλήμ – Περιστέρι 61-76: Εύκολη νίκη και ελπίδες πρόκρισης για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button